sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Άραβας πρίγκιπας δικάζεται για τον φόνο του εραστή του

Άραβας πρίγκιπας δικάζεται για τον φόνο του εραστή του

Ένα σεξουαλικό έγκλημα, με πρωταγωνιστές τον εγγονό του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας και τον υπηρέτη εραστή του, συνταράσσει τον αραβικό κόσμο.

Ο πρίγκιπας Abdülaziz Bin Nasır El Suud κατηγορείται για τη δολοφονία του συντρόφου του, Bandar Abdulaziz, σε ασανσέρ ξενοδοχείου
στο Λονδίνο.
Οι εικόνες από την άγρια επίθεση του «γαλαζοαίματου» καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου Landmark στην περιοχή Mayfair.

Ο πρίγκιπας παραπέμφθηκε στο κακουργιοδικείο για το έγκλημα που συνέβη τον Ιανουάριο του 2010.
Σύμφωνα με τα όσα ακούσθηκαν στο δικαστήριο, ο 32χρονος εραστής για εβδομάδες δεχόταν σωματικές επιθέσεις και σεξουαλικές προκλήσεις από τον πρίγκιπα.

Τη μοιραία εκείνη νύχτα, ο Abdülaziz Bin Nasır El Suud, αφού κατανάλωσε πολύ αλκοόλ στη βασιλική σουίτα, άρχισε να γρονθοκοπεί τον νεαρό, σπάζοντάς του τα δόντια και στη συνέχεια το κεφάλι.

Αλλά η οργή του πρίγκιπα δεν σταμάτησε ούτε εκεί. Συνέχισε να τον χτυπά αλύπητα, ακόμα και όταν ο Bandar Abdulaziz έπεσε αιμόφυρτος. Τότε τον έπιασε από τον λαιμό σφιχτά και τον σκότωσε.

Αρχικά, ο πρίγκιπας κατέθεσε ψέματα στην Αστυνομία ότι ο ίδιος είχε δεχθεί επίθεση στον δρόμο, αλλά αργότερα ομολόγησε. Ωστόσο, αρνήθηκε ότι είναι ομοφυλόφιλος. Όμως, μετά από έρευνα που έγινε στον υπολογιστή του, βρέθηκαν μηνύματα αλλά και υλικό που αποκάλυπταν την πραγματική σεξουαλική του ταυτότητα. Τέλος, εμφανίσθηκε και ένας Βραζιλιάνος μασέρ στο δικαστήριο, ο οποίος κατέθεσε ότι είχε ερωτική συνεύρεση με τον πρίγκιπα. Η δίκη συνεχίζεται.

madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...