sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Άρχισαν οι υποψηφιότητες για...πρωθυπουργία!


Οι συνεχιζόμενες εμφανίσεις του Κώστα Σημίτη και οι δηλώσεις του Γ. Σουφλιά στην «Real news» μόνο τυχαίες δεν φαίνονται να είναι την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Το ρευστό πολιτικό κλίμα, με τις δημοσκοπήσεις να δίνουν πολύ χαμηλά ποσοστά στον δικομματισμό και σχεδόν αδύνατη την αυτοδυναμία αναζωπυρώνουν τα σενάρια για μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας η οποία θα βγάλει την
χώρα από την οικονομική κρίση.

Ο Κώστας Σημίτης με διαδοχικά άρθρα του σε «Καθημερινή» και «ΒΗΜΑ» φώναξε «παρών» στην δυσκολότερη καμπή που περνάει η κυβέρνηση. Ο τέως Πρωθυπουργός όμως δεν σταμάτησε εκεί. Όπως αποκάλυψε η «Real news» μίλησε και στα Τρίκαλα σε πολιτική συνεστίαση που διοργάνωσε η κουμπαρα του Σούλα Μερντίτη. Την ώρα που Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου διέψευδαν με κατηγορηματικό τρόπο τα σενάρια περί αναδιάρθρωσης, εκείνος βγήκε και τα υποστήριξε.

Ο τέως Πρωθυπουργός φαίνεται πως δεν έχει ξεχάσει τον τρόπο με τον οποίο ο Γ. Παπανδρέου τον άφησε εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας. Επίσης είναι εκείνος που έβαλε την χώρα μας στην ΟΝΕ και την ζώνη του ευρώ και θεωρείται από τους πολιτικούς που διατηρεί ακόμα πολύ καλές σχέσεις με τους αξιωματούχους στις Βρυξέλλες. Άλλωστε ο Κώστας Σημίτης ποτέ δεν είπε ότι το κεφάλαιο πολιτικής έχει κλείσει οριστικά για τον ίδιο.

Την ίδια ώρα ο Γ. Σουφλιάς δήλωσε στην «Real news» πως παραιτήθηκε από βουλευτής επικρατείας. «Η επιστροφή στο μυαλό μου δεν υπάρχει ως βουλευτής να κυνηγάω τον σταυρό» τονίζει στους συνεργάτες του. Όσοι τον γνωρίζουν καλά επισημαίνουν πως ο «Σαρακατσάνος» δεν θα έλεγε όχι σε μια τέτοια πρόταση. Άλλωστε βλέπει πως η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά δεν δείχνει να κερδίζει πόντους από την κυβερνητική φθορά. Παράλληλα πήρε σαφείς αποστάσεις από την «ήπια προσαρμογή» του Γ. Αλογοσκούφη.

«Φουντώνουν» τα σενάρια των πρόωρων εκλογών

Εκτός της ΝΔ όλα τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης ζητούν λαϊκή ετυμηγορία. Ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης μιλώντας στον Realfm 97,8 τάχθηκε κατά της συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ ακόμα και όπως είπε «αν μείνουμε εκτός κυβερνητικού συνασπισμού».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μιλώντας επίσης στον Realfm 97,8 ζήτησε πρόωρες εκλογές και βλέπει με θετικό μάτι τη συνεργασία των δύο κομμάτων.

Ο Αλέξης Τσίπρας με δηλώσεις του στο Real.gr ανέφερε ότι «όσο πιο γρήγορα ζητήσουν την ετυμηγορία του λαού τόσο το καλύτερο».

www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...