sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

«Βόμβα» στην Α1: Δεκτή η έφεση της ΑΕΚ!

Ανατροπή δεδομένων στην Α1! Το Μονομελές Πρωτοδικείο έκανε δεκτή την προσφυγή της ΚΑΕ ΑΕΚ κατά του Ηλυσιακού και τις κατηγορίες της πως ουσιαστικό «αφεντικό» στην ομάδα των Ιλισίων είναι ο μάνατζερ Τάσος Δελημπαλταδάκης, αποφασίζοντας την αποβολή του Ηλυσιακού από την Α1.

Μετά από την εξέλιξη αυτή ανοίγει ο δρόμος για την παραμονή της «Ένωσης» στη μεγάλη κατηγορία, ωστόσο αναμένονται αντιδράσεις από πλευράς Ηλυσιακού και νέες δικαστικές μάχες ανάμεσα στις
δύο ΚΑΕ.

Πλέον η βαθμολογία, που έφερνε τον Ηλυσιακό πάνω από την ΑΕΚ στην τελική κατάταξη της Α1 δεν μπορεί να επικυρωθεί. Το ενδιαφέρον μεταφέρεται στην απογευματινή συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, όπου αναμένεται να είναι παρών ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μπάμπης Καραμανλής, αλλά και εκπρόσωπος του Ηλυσιακού.

Ο Σωκράτης Λαμπρόπουλος, νομικός εκπρόσωπος του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ, Γιάννη Φιλίππου αλλά και της ΑΕΚ στη διαδικασία, εξερχόμενος από την αίθουσα του δικαστηρίου και πριν την έκδοση της απόφασης είχε δηλώσει: «Η ΑΕΚ κατέθεσε μία σειρά εγγράφων από το 2005 έως σήμερα που αποδεικνύουν ότι ο Δελημπαλταδάκης είναι ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ηλυσιακός, όπως επίσης και τα πρακτικά των συμβουλίων του ΕΣΑΚΕ, όπου ο εν λόγω κύριος εκφωνείται ως μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Ηλυσιακός. Μας παρουσιάζει ως πρόεδρο τον Θοδωρή Καρατζά, ο οποίος είναι υπάλληλος του. Επίσης, γνώμης μας είναι ότι ο κύριος Γαμπιεράκης είναι ένας αχυράνθρωπος, ο οποίος δεν έχει την κατάλληλη περιουσία για να είναι σε αυτήν τη θέση ομάδος της Α1, καθότι είναι υπάλληλος της εταιρίας "Ιατρική Ανάπτυξη" και βγάζει 1000 ευρώ το μήνα. Θα ζητήσουμε διερεύνηση των λογαριασμών του για να δούμε σε ποιό όνομα πάνε οι επιταγές από τα τηλεοπτικά και τις διαφημίσεις του ΕΣΑΚΕ, ως προς τον Ηλυσιακό».

Ο δικηγόρος της ΚΑΕ Ηλυσιακός, Νίκος Πετράτος, από την πλευρά του είχε πει: «Όλος ο κόσμος ξέρει ότι φέτος στον Ηλυσιακό κουμάντο κάνει ο Γαμπιεράκης. Αυτά που λέει η ΑΕΚ για τον Τάσο Δελημπαλταδάκη, εκτός του ότι δεν ισχύουν, είναι καθυστερημένα χρονικά. Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει και ο Ηλυσιακός δεν μπορεί να αποβληθεί. Η σύνθεση της ομάδας έχει ελεγχθεί πολλάκις και πληροί τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ έπεσε αγωνιστικά και δεν την τιμούν αυτά που κάνει».

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...