sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Τρία χρόνια φυλάκιση με αναστολή και πρόστιμο στο Μαντελή για το πόθεν έσχες του (Δηλαδή του τα έκλασαν...)


Το Τριμελές Εφετείο της Αθήνας επέβαλλε στον πρώην υπουργό Τάσο Μαντέλη ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή, πρόστιμο 15.000 ευρώ, αλλά και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για ένα χρόνο, για ανακριβές πόθεν έσχες, το διάστημα 2006- 2007, στο οποίο δεν είχαν δηλωθεί τα χρήματα που ο ίδιος ομολόγησε ότι πήρε από τη SIEMENS.
Ο εισαγγελέας μάλιστα  πρότεινε να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, η οποία όμως δεν έγινε δεκτή από τους δικαστές.
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Μαντέλης είναι ήδη κατηγορούμενος για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος σχετικά με τα δύο εμβάσματα ύψους 450.000 γερμανικών μάρκων που είχαν κατατεθεί από τη  SIEMENS στις 3 Νοεμβρίου του 1998 και 8 Φεβρουαρίου του 2000 σε τράπεζα της Ελβετίας σε λογαριασμό που είχε ανοίξει για να τον εξυπηρετήσει, ο κουμπάρος του, Γιώργος Τσουγκράνης.
Κατηγορία για την οποία έχει αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 200.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, την οποία ωστόσο ποτέ δεν αποδέχτηκε επιμένοντας πως πρόκειται για προεκλογική χορηγία της SIEMENS.

stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...