sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Πάγκαλος: « Όταν οι Τούρκοι δούλευαν, εμείς τεμπελιάζαμε»



Τεμπέληδες χαρακτήρισε τους έλληνες με συνέντευξη του στην τουρκική εφημερίδα, Χουριέτ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος.
Ο κ. Πάγκαλος μάλιστα δε σταμάτησε να επευφημεί τους γείτονες για την πολιτική και οικονομική τους κατάσταση, αφήνοντας εμμέσως να εννοηθεί πως οι έλληνες είναι έρμαια των πράξεων τους.
Χαρακτηριστικά στη συνέντευξη με τίτλο «ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας» επισήμανε:
«Το θέμα της αγοράς και της πώλησης ακινήτων από τους Έλληνες υπηκόους έχει επιλυθεί, αλλά δεν έχει ανοίξει ακόμη η Θεολογική Σχολή της Χάλκης και δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Ίμβρου με τη Λήμνο.  Μετά την αγορά της Finansbank, κάποιοι εθνικιστές στην Ελλάδα ενοχλήθηκαν, αλλά σήμερα η Finansbank είναι μία από τις πιο επιτυχημένες επενδύσεις. Οι δικές μας τράπεζες είναι αποτυχημένες, αν πάρουν ως παράδειγμα τις τουρκικές θα συμμαζευτούν. Οικονομικά και πολιτικά βλέπω την Τουρκία ισχυρή. Οι άνθρωποι έχουν επιτυχίες, γι’ αυτό είναι χαρούμενοι και έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Όταν οι Τούρκοι δούλευαν, εμείς τεμπελιάζαμε. Τώρα ζούμε τα αποτελέσματα αυτής της κατάστασης».

stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...