sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών παρέδωσε υλικό για την «παράγκα» ο Κούγιας


Μέρος των συνομιλιών από τις κασέτες που κυκλοφορούν και ενδεχομένως ενοχοποιούν παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου, αναμένεται να δώσει το απόγευμα στη δημοσιότητα ο Αλέξης Κούγιας. Το πρωί ο δικηγόρος και πρόεδρος Παναχαϊκής παρέδωσε το υλικό που έχει στην κατοχή του στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου.

Πρόκειται για δύο κασέτες με ηχητικό υλικό, οι οποίες υποστηρίζει ότι ήλθαν ανωνύμως στην
κατοχή του.
Ο κ.Κούγιας θα δώσει στις 3 το απόγευμα συνέντευξη Τύπου στην Πάτρα και θα μοιράσει μέρος των απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών μεταξύ παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου που αποδεικνύουν – όπως ισχυρίζεται ο ίδιος – την ύπαρξη “νέας παράγκας”. Μάλιστα το βράδυ της Δευτέρας, μιλώντας στην εκπομπή “Δίκη” του τηλεοπτικού σταθμού Blue Sky, ο κ.Κούγιας κατονόμασε τον Αχιλλέα Μπέο ως αρχηγό της “παράγκας” του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το βράδυ της Τρίτης κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο (μέσω blog) ηχητικό απόσπασμα, στο οποίο ακούγεται παράγοντας ποδοσφαιρικής ομάδας, που φέρεται να είναι ο Αχιλλέας Μπέος να συνομιλεί με κάποιον που μιλάει ψιθυριστά. Αναφέρεται στο διαιτητή Δαλούκα, ότι θα παίξει 52-48 υπέρ του Άρη στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Επίσης ο παράγοντας ακούγεται να λέει πως απείλησε τον διαιτητή Δαλούκα πως αν δεν “προσέξει” στο ματς Άρη-Παναθηναϊκού, “θα έρθουν Ρώσοι, Βούλγαροι, Ρουμάνοι” που δεν θα μπορεί να τους ελέγξει!
Αύριο όσα ακούγονται στις κασέτες θα συσχετισθούν με την υπάρχουσα δικογραφία που χειρίζεται ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, ο οποίος και θα κρίνει αν πρόκειται για παράνομο υλικό ή όχι. Σε περίπτωση που θα κριθεί ότι είναι προϊόν υποκλοπής, το πιθανότερο είναι να μη ληφθεί υπόψη.
Να σημειωθεί ότι την Παρασκευή θα προσέλθουν στο γραφείο του αθλητικού εισαγγελέα οι πρώτοι μάρτυρες της υπόθεσης. Ο Σωτήρης Βοργιάς και ο Αλέξης Κούγιας που έκαναν τις καταγγελίες για τον αγώνα Μακάμπι-Ολυμπιακός, το παρασκήνιο για το Άρης-Παναθηναϊκός και τη φερόμενη εμπλοκή των Μαρινάκη, Δαλούκα, Μπέου, Πιλάβιου και Βασσάρα.
Ο Μπιτσαξής
Στο θέμα με τις κασέτες τοποθετήθηκε σήμερα και ύστερα από σχετική ερώτηση ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού. Μιλώντας στον Nova ΣΠΟΡ FM, ο Π.Μπιτσαξής, δήλωσε μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:
"Ακούω κασέτες, κασέτες, κασέτες, όλα λειτουργούν σε δομές διακαίου. Οι κασέτες είναι παράνομο να χρησιμοποιηθούν, οι καταθέσεις όμως από άτομα όχι. Πολλές φορές ζητούμε αμεσότητα. Βλέπω αργεί η ποινική δικαιοσύνη, στην υπόθεση των φερομένων στημένων παιχνιδιών, όπου και εκεί θεωρώ ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει κα φωτιά. Όλα αυτά είναι δυσαπόδεικτα και υπάρχει αργοπορία. Δεν λέω ότι θα βγει κάτι υποχρεωτικά. Αλλά θέλει χρόνο"
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...