sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

"Βουλιάζει" η αγορά!


Πτώση του τζίρου τους εμφανίζουν εννέα στις δέκα επιχειρήσεις σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ. Μάλιστα, σύμφωνα με την έρευνα, έξι στις δέκα επιχειρήσεις θεωρούν πως η αύξηση του ΦΠΑ επηρέασε τη μείωση του τζίρου τους ενώ σύμφωνα πάντα με τους καταστηματάρχες, σε στη μείωση συμβάλουν τόσο η αρνητική ψυχολογία όσο και η μείωση των εισοδημάτων.
Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξήχθη από 31 Ιανουαρίου έως 22 Μαρτίου 2011, το 93% των συμμετεχόντων στην έρευνα πιστεύει πως η αρνητική ψυχολογία που επικρατεί στην αγορά έχει μειώσει αρκετά έως πολύ τις πωλήσεις στις επιχειρήσεις. Μάλιστα, το 62% θεωρεί πως η αύξηση του ΦΠΑ επηρέασε αρνητικά το τζίρο τους.
Ωστόσο, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κ. Μίχαλος, υπογράμμισε με αφορμή την έρευνα:
«Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται η λανθασμένη πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση σε ότι έχει να κάνει με τη δημοσιονομική πολιτική. Οι οριζόντιες περικοπές στις οποίες προέβη η κυβέρνηση πέρυσι στους μισθούς του δημόσιου τομέα και στις συντάξεις, απομείωσαν δραματικά την αγοραστική δύναμη μεγάλης μερίδας του καταναλωτικού κοινού, δημιουργώντας έτσι και κάθετη πτώση του τζίρου στην αγορά».

stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...