sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Έμπορος ναρκωτικών με καταθέσεις σε 34 τράπεζες!

«Ξεσκονίζουν» τους τραπεζικούς λογαριασμούς ενός 44χρονου γνωστού  επιχειρηματία οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στην Κέρκυρα σε συνεργασία με το ΣΔΟΕ, για να εξακριβώσουν αν τα ποσά που περιέχονται στα συνολικά… 34 βιβλιάρια καταθέσεων που βρέθηκαν στην κατοχή του προέρχονται από
νόμιμες δουλειές ή από την διακίνηση «σκληρών» ναρκωτικών!
      
Μαζί με τον επιχειρηματία συνελήφθη και ένας 26χρονος Αλβανός τον οποίο περίμενε να αποβιβαστεί από το πλοίο που εκτελεί καθημερινά το δρομολόγιο Κέρκυρα –Άγιοι Σαράντα. Ο 28χρονος του παρέδωσε 139 φυσίγγια διαμετρήματος 7,62 χιλιοστών και συνελήφθησαν αμέσως. Στο σπίτι και το κατάστημα του 44χρονου Έλληνα, κατασχέθηκαν 340 γραμμάρια κοκαΐνης, μία ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κοκαΐνης, έξη ναρκωτικά χάπια, ένας κάλυκας των 7,62 χιλιοστών, 2.843 ευρώ και τρία κινητά με τα οποία επικοινωνούσε για την αγορά και την πώληση των ναρκωτικών. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Στο… νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται με κάταγμα στο πόδι, συνελήφθη ένας 22χρονος Αλβανός που κατηγορείται ότι διακινούσε μεγάλες ποσότητες ηρινης στα στέκια τοξικομανών των Χανίων! Οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στο σπίτι του, βρήκαν 24 αυτοσχέδιες συσκευασίες με 565 γραμμάρια ηρωίνης, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και 2.000 ευρώ που προέρχονταν από την εμπορία ναρκωτικών κι έτσι στον θάλαμο του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων όπου νοσηλεύεται τοποθέτησαν φρουρό ο οποίος θα περιμένει να πάρει εξιτήριο για να τον οδηγήσει στον εισαγγελέα!


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...