sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Πάγκαλος: Απαντά με μηνύσεις στο γιαούρτωμα


«Δεν πρόκειται να κάνω πίσω σε αυτή την υπόθεση. Θα καταθέσω σήμερα μήνυση κατά άγνωστων και θα καλέσω τους δημοσιογράφους που έχουν, όπως λένε, τα στοιχεία του, να τα δώσουν στη δικαιοσύνη. Σε αντίθετη περίπτωση θα τους καλέσει ο ίδιος ο εισαγγελέας», τόνισε ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος λίγες ώρες μετά την επίθεση με γιαούρτια που δέχτηκε.
Ακόμα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega επέμεινε ότι ο πρώην Δήμαρχος Καλυβίων, Σταύρος Ιατρού ήταν ένας εκ των διοργανωτών της επίθεσης ενώ δεν παρέλειψε να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρας υποστηρίζοντας πως: «θα φέρει την αποκλειστική ευθύνη στην περίπτωση που υπάρξει νέα επίθεση εναντίον μου».
Επίσης, κατήγγειλε ότι: «πληρώνονται Αλβανοί, προκειμένου να κάνουν τα επεισόδια. Δεν θα σκύψω το κεφάλι, θα πηγαίνω όπου θέλω, θα κάθομαι όπου θέλω και θα μιλάω όπου θέλω».
Ωστόσο, για άλλη μία φορά υπογράμμισε: «Όλοι έχουμε ευθύνη για την κατάσταση της χώρας. Και οι πολιτικοί, αλλά και οι πολίτες. Δείξτε μου έναν πολίτη που όλα αυτά τα χρόνια δεν φοροδιαφεύγει, δείξτε μου έναν πολίτη που εφαρμόζει πλήρως τους νόμους».

stifora.gr

2 σχόλια:

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...