sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Αυτοκτόνησε η Χέιλ!

Σοκ έχει προκαλέσει στο χώρο του ευρωπαϊκού τζούντο και αθλητισμού γενικότερα, η είδηση της αυτοκτονίας της Κλαούντια Χέιλ.
Η 29χρονη τζουντόκα, ασημένια Ολυμπιονίκης στα -63 κιλά στους Αγώνες της Αθήνας το 2004, έβαλε τραγικό τέλος στη ζωή της, το βράδυ της Τετάρτης (30/3), στο σπίτι της στη Βιένη, για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους. Οσο για τον τρόπο με τον οποίο αυτοκτόνησε η Αστυνομία
κατέληξε στο συμπέρασμα πως πήδηξε από τον έκτο όροφο του διαμερίσματος στο οποίο διέμενε.
"Ήμασταν μαζί το προηγούμενο βράδυ. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την κίνηση πανικού από την Κλαούντια. Ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε τα πάντα να λειτουργούν στην εντέλεια. Είχε τεράστια θέληση", είπε ο πρώην προπονητής της Χέιλ, Χούμπερτ Ροράουερ, ενώ συγκλονισμένος εμφανίστηκε και ο συναθλητής της, ασημένιος Ολυμπιονίκης του Πεκίνου, Λούντβιγκ Πάισερ. "Δεν μπορώ να το πιστέψω. Η Κλαούντια ήταν ένα αξιαγάπητο άτομο. Θα μου λείψει πολύ".
"Η Κλαούντια ήταν ένας άνθρωπος χαμογελαστός, χαρούμενος. Είχε όνειρα και φιλοδοξίες και έδειχνε αποφασισμένη να πετύχει. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Το τζούντο της Αυστρίας πενθεί για την τεράστια απώλεια που έχει. Θα θυμόμαστε την Κλαούντια για πάντα με τις καλύτερες αναμνήσεις", τόνισε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ομοσπονδίας τζούντο της Αυστρίας, Χανς Πολ Κουτσέρα.
Η Κλαούντια Χέιλ ξεκίνησε την καριέρα της το 1998, οπότε και κέρδισε τον εθνικό τίλο, τον πρώτο από τους οκτώ που είχε συνολικά. Σε μία από τις πρώτες της διεθνείς εμφανίσεις της, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U20 που διεξήχθη στο Κάλι το 1998, ενώ λίγες εβδομάδες αργότερα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης, επίσης στις αθλήτριες κάτω των 20 ετών.
Στην πρώτη της εμφάνιση σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα γυναικών, το 2001 στο Μόναχο, ήταν πέμπτη, ενώ αργότερα μέσα στη χρονιά, ήταν δεύτερη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα γυναικών του Παρισιού. Το 2005 κέρδισε το δεύτερο ασημένιο μετάλλιο, ενώ από το 2002 έως και το 2007 έγινε κάτοχος και τριών χάλκινων μεταλλίων.
Η κορυφαία στιγμή στην καριέρα της ήταν αυτή στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, όπου κατετάγη δεύτερη στα -63 κιλά, γνωρίζοντας την ήττα στον τελικό από την Αγούμι Τανιμότο.
Η Χέιλ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου ήταν 5η, με αποτέλεσμα αμέσως μετά να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, προκειμένου να αφοσιωθεί σε καριέρα προπονητή.
Πέρυσι, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που φιλοξενήθηκε στη Βιένη, εκτελούσε χρέη σχολιαστή για την τηλεόραση της χώρας της.
 
 
sport.gr

1 σχόλιο:

  1. ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ ΜΟΥ
    ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΝΑΙ:
    http://elefterifoni.blogspot.com/
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.
    ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟ
    ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΟΥ.....
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ
    elefterifoni

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...