sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

«Συγκατοικούσε» με την άψυχη μητέρα του για ένα χρόνο!!


Προφανώς επηρεάστηκε από τις ταινίες θρίλερ που πρωταγωνιστούσε και αποφάσισε να τις κάνει μέρος της πραγματικής του ζωής!! Ο λόγος για τον34χρονο ηθοποιό Timothy Fatig, ο οποίος κατηγορείται ότι επί έναν χρόνο κρατούσε το πτώμα της μητέρας του στο σπίτι του.

Όταν, μετά από σχετική αίτηση της τοπικής υπηρεσίας κοινωνικών ασφαλίσεων, οι αστυνομικές Αρχές επισκέφθηκαν το σπίτι του Timothy Fatig, αναζητώντας την εξαφανισμένη μητέρα του, αντίκρισαν μια μακάβρια εικόνα, βγαλμένη από την πιο ανατριχιαστική ταινία τρόμου… Ο αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης ταινιών θρίλερ από την Αριζόνα των ΗΠΑ διατηρούσε επί έναν ολόκληρο χρόνο τη σορό της μητέρας του σε δωμάτιο του σπιτιού ενώ παράλληλα, εισέπραττε την μηνιαία της σύνταξη.

Ο ασφαλιστικός φορέας της άτυχης Jil Fatig προσπάθησε να έρθει σε επαφή μαζί της κάτι που ήταν αδύνατο. Έτσι επικοινώνησε με τον γιο της, ο οποίος δήλωσε ότι η μητέρα του βρισκόταν σε νοσοκομείο της πόλης Τουσόν.

Μετά την αποκάλυψη της αλήθειας, ο 34χρονος ηθοποιός αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι η μητέρα του είχε πεθάνει και ότι ουδέποτε φρόντισε για την ταφή της. Ωστόσο, επικαλέστηκε τη λύπη και την απόγνωσή του για να δικαιολογήσει την αμέλειά του να δηλώσει το θάνατο της μητέρας του στις Αρχές.

Μετά το μακάβριο εύρημα, ο Timothy Fatig συνελήφθη με την κατηγορία του φόνου εξ αμελείας. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι ο θάνατος της Jil Fatig προήλθε από φυσικά αίτια, ο 34χρονος θα κατηγορηθεί για μη δήλωση θανάτου και για απάτη του ασφαλιστικού φορέα.

Ωραίες οι ταινίες θρίλερ αλλά προσοχή!! Μην παίρνετε και ιδέες!!


stifora.gr

1 σχόλιο:

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...