sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Η ψυχοθεραπεύτρια που βγάζει τα εσώρουχά της

Η ψυχοθεραπεύτρια που βγάζει τα εσώρουχά της



Οι ασθενείς βγάζουν τα εσώψυχά τους κι αυτή βγάζει τα εσώρουχά της! Ο λόγος για την ψυχοθεραπεύτρια Σάρα Γουάιτ που προσφέρει μια νέα μέθοδο θεραπείας στους κατοίκους της Νέας Υόρκης. Η 24χρονη γδύνεται σταδιακά την ώρα της συνεδρίας για να δείξει στους ασθενείς ότι μπορούν να την εμπιστευτούν απόλυτα και να της μιλήσουν ανοιχτά.

Αφαιρώντας ένα-ένα τα ρούχα της, η νεαρή ψυχοθεραπεύτρια υποστηρίζει ότι κάνει τους πελάτες της να νιώσουν πιο άνετα, ώστε να «ξεγυμνώσουν» και αυτοί σιγά-σιγά την ψυχή τους. Οπως θα
φανταζόταν κανείς, οι περισσότεροι πελάτες της είναι άντρες.

Ωστόσο η ίδια εξηγεί ότι ο αντρικός πληθυσμός στρέφεται δυσκολότερα απ’ ό,τι ο γυναικείος στην ψυχοθεραπεία, με αποτέλεσμα η μέθοδός της να αποτελεί ουσιαστικά ένα παραπάνω κίνητρο! Επίσης πιστεύει ότι η διέγερση που βιώνουν οι άντρες κατά τη διάρκεια της συνεδρίας τούς χαρίζει ενθουσιασμό για τη ζωή, που τον διατηρούν και κατόπιν αυτής.

Η σέξι ψυχοθεραπεύτρια σπούδασε ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Upper West Side, αλλά, όπως λέει, κάτι έλειπε από τις παραδοσιακές μεθόδους. Κι αυτό δεν ήταν άλλο από το απελευθερωμένο ενδιαφέρον για τη σεξουαλικότητα. Μόνο αυτό θα μπορούσε, κατά την άποψή της, να ενθαρρύνει και τον πιο «κουμπωμένο» ασθενή να μιλήσει στον ειδικό.

Στις πρώτες συνεδρίες ο ασθενής τής μιλά μέσω chat, ενώ μόνο αυτός τη βλέπει μέσω κάμερας. Στο δεύτερο βήμα οι δυο τους μιλούν μέσω Skype με κάμερα, ενώ στην τρίτη φάση οι συναντήσεις τους γίνονται κατ’ ιδίαν. Οι ασθενείς της κλείνουν τα ραντεβού μέσω του σάιτ της, ενώ κάθε συνεδρία κοστίζει 150 δολάρια. Από τους τριάντα πελάτες της κάποιοι είναι φοιτητές και άλλοι μεσήλικοι άντρες με σεξουαλικά ζητήματα, ενώ υπάρχουν ανάμεσά τους και κάποιες γυναίκες που προτιμούν να ανοίγονται σε μια γυναίκα, ακόμα κι αν αυτή είναι γυμνή.

Πάντως η Σάρα Γουάιτ ξεκαθαρίζει ότι η «γυμνοθεραπεία» της δεν αποτελεί μέθοδο που εφαρμόζεται σε άτομα με ψυχικές διαταραχές.

Οσον αφορά την άποψη των ειδικών για την ψυχοθεραπεύτρια, οι περισσότεροι την κριτικάρουν σκληρά αποκαλώντας την προσέγγισή της «soft διαδικτυακό πορνό».

madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...