sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

182.000 ευρώ για "αξεσουάρ" στο Δήμο Αθηναίων


Στοιχεία που αποδεικνύουν όργια σπατάλης στο Δήμο Αθηναίων έδωσε στη δημοσιότητα ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος, Γιώργος Καμίνης. 182.000 ευρώ έδωσε μόνο το 2010 ο δήμος για δώρα, όπως μανικετόκουμπα, τηλεοράσεις , λάπτοπ , ζώνες και καφετιέρες, ενώ για δημόσιες σχέσεις δαπανήθηκε 1 εκατομμύριο ευρώ.

Σχετικά με τα έξοδα του δήμου Αθηναίων ο κ. Καμίνης υποστήριξε, ότι είχαν γίνει τρομερά έξοδα
και σπατάλες από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Για τα δάνεια που έχει συνάψει ο δήμος Αθηναίων τα τέσσερα τελευταία χρόνια,είπε ότι αυξήθηκαν κατά 50% και έφτασαν τα 220 εκατ. ευρώ, ενώ τα χρέη παρελθόντων ετών ανέρχονται σε 77 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα ο Δήμος αντιμετωπίζει χρέη 77 εκ ευρώ, ενώ τα δάνεια έφτασαν στα 220 εκ ευρώ.

Στο πλαίσιο των αποκαλύψεων, ο δήμαρχος Αθηναίων υπεραμύνθηκε της απόφασης του να προχωρήσει σε απολύσεις περίπου 20 εργαζομένων και την μη ανανέωση 80 συμβάσεων στον ραδιοφωνικό σταθμό, Αθήνα 9,84.

"Οφείλαμε να προχωρήσουμε σε αυτές τις απομακρύνσεις δημοσιογράφων για να μειώσουμε το υπέρογκο κόστος του σταθμού", δήλωσε, σημειώνοντας ότι η μισθοδοσία των 384 εργαζομένων έφτανε τα 9 εκατ. ευρώ, ενώ τα έσοδα του σταθμού ήταν 400.000 ευρώ.

Αντέκρουσε τις καταγγελίες ότι οι απολύσεις έγιναν με κομματικά κριτήρια, καταγγέλλοντας ότι υπήρχαν κραυγαλέες περιπτώσεις δημοσιογράφων που αμείβονταν πάρα πολύ υψηλά σε σχέση με την απόδοσή τους.

Ανέφερε μάλιστα παράδειγμα δημοσιογράφου, που έπαιρνε για εκπομπή δύο δεκαλέπτων εβδομαδιαίως 2.500 ευρώ και μιας άλλης περίπτωσης, όπου δημοσιογράφος έπαιρνε 6.000 ευρώ, ενώ η μόνιμη κατοικία του ήταν σε νησί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...