sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Αποδοκίμασαν και την Άντζελα Γκερέκου


Του Κώστα Τζεβελέκου
Αγανακτισμένοι αποδοκίμασαν τη βουλευτή Κερκύρας του ΠΑΣΟΚ κυρία Άντζελα Γκερέκου και την ανάγκασαν να αποχωρήσει από τη πίσω πόρτα , στην εναρκτήρια συναυλία του φεστιβάλ τεχνών της Κέρκυρας.
Οι αγανακτισμένοι της Κέρκυρας έχουν κατασκηνώσει στη πλατεία του Δημαρχείου και όταν έμαθαν ότι στα ανάκτορα Μιχαήλ και Γεωργίου θα πραγματοποιηθεί η εναρκτήρια συναυλία του φεστιβάλ τεχνών της Κέρκυρας με τη παρουσία της κυρίας Αντζελας Γκερέκου, κινητοποιήθηκαν και έφθασαν
έξω από τα ανάκτορα.
Εκεί με συνθήματα κατά της κυβέρνησης και προσωπικά κατά της κυρίας Γκερέκου που ψήφισε το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και τον εφαρμοστικό νόμο την ανάγκασαν να φύγει από τη πίσω πόρτα προκειμένου να μην δημιουργηθούν επεισόδια γιατί τα πνεύματα ήταν τεταμένα.
Η κυρία Γκερέκου ήταν πολύ στεναχωρημένη και αγανακτισμένη από το γεγονός, γιατί αυτή η συναυλία ήταν δική της πρωτοβουλία και είχε πρωτοστατήσει στο να πραγματοποιηθεί.
Στο “newscode” είχαμε γράψει τη προηγούμενη εβδομάδα μέσα από τις πληροφορίες που έχουμε ότι το φετινό καλοκαίρι θα είναι πολύ θερμό σε όλη την Ελλάδα για τους κυβερνητικούς βουλευτές .
Το σύνθημα που έχει δοθεί είναι να μην αφήσουν κανένα βουλευτή να εμφανισθεί σε δημόσια εκδήλωση. Μην ξεχνάμε ότι για τους βουλευτές της επαρχίας οι εκδηλώσεις του καλοκαιριού είναι πολλές.
Σε περίπτωση που υλοποιηθεί το πλάνο του κ. Καρχιμάκη ώστε οι βουλευτές και οι υπουργοί να βγουν από τα γραφεία τους και να περιοδεύσουν σε όλη την επαρχία προκειμένου να εξηγήσουν το μεσοπρόθεσμο , οι συρράξεις θα είναι αναπόφευκτες.

newscode.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...