sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Συλλήψεις Μπέου, Ψωμιάδη, Τσακογιάννη

Σε εννέα συλλήψεις αθλητικών παραγόντων, προπονητών, πρώην ποδοσφαιριστών αλλά και ιδιοκτητών γραφείων στοιχημάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχει προχωρήσει τις τελευταίες ώρες η ΕΛ.ΑΣ. για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων με παράνομα στοιχήματα. Ανάμεσα στους εννέα συλληφθέντες είναι οι Αχιλλέας Μπέος, Σταύρος Ψωμιάδης και Γιώργος Τσακογιάννης!
Μετά από κατ` οίκον (!) αιφνιδιαστικούς ελέγχους που πραγματοποίησε εντός της ημέρας η ΕΛ.ΑΣ. σε συνεργασία με το ΣΔΟΕ (Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος), είκοσι άτομα προσήχθησαν στην
ΓΑΔΑ. Από αυτούς εννέα συννελήφθησαν, ενώ οι υπόλοιποι 11 απλώς προσήχθησαν στην ΓΑΔΑ.
Οι προσαχθέντες αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της συμμετοχής σε παράνομο στοιχηματισμό και απάτη, ξέπλυμα χρήματος και εγκληματικές ενέργειες.

Συμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στους προσαχθέντες είναι και άλλοι αθλητικοί παράγοντες, μεταξύ των οποίων και ο γιος μεγαλοπαράγοντα του αθλητισμού, αλλά και γνωστός μάνατζερ με έδρα τη Θεσσαλονίκη!
Η έρευνα διεξάγεται με βάση το υλικό της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί από την Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος.
Από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Κατόπιν εισαγγελικής έρευνας διενεργήθηκε ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία συνελήφθησαν, μέχρι στιγμής, εννέα (9) ημεδαποί για συμμετοχή σε στημένους αγώνες ποδοσφαίρου. Οι έρευνες συνεχίζονται".

Αυτοί έχουν συλληφθεί
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά έχουν συλληφθεί ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο πρόεδρος της Καβάλας, Σταύρος Ψωμιάδης, ο ιδιοκτήτης της Ηλιούπολης, Γιώργος Τσακογιάννης, ο πρώην πρόεδρος της Ηλιούπολης, Νίκος Χάλκος, ο προπονητής της Football League, Νίκος Παντέλης, ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και του Πιερικού, Δημήτρης Ζαβαντίας και οι ιδιοκτήτες γραφείων στοιχημάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη Αθανάσιος Ντότσης, Νίκος Καρακούλιας και Ανδρέας Δημόπουλος.
Οι εννέα συλληφθέντες θα διανυκτερεύσουν απόψε στην ΓΑΔΑ και το πρωί της Πέμπτης (23/6) θα παρουσιαστούν για να απολογηθούν ενώπιον του εισαγγελέα!

Από αυτούς, οι τρεις (Μπέος, Ψωμιάδης, Τσακογιάννης) κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, για παράνομο στοίχημα και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Οι υπόλοιποι έξι κατηγορούνται για τις ίδιες κατηγορίες, εκτός της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες από τη ΓΑΔΑ, οι Μπέος και Τσακογιάννης εμπλέκονται σε συνομιλίες, οι οποίες μαγνητοφωνήθηκαν και έχουν να κάνουν με την απόπειρα εκφοβισμού του διαιτητή Γιώργου Δαλούκα!

sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...