sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Ψήφισμα των "Αγανακτισμένων" για μαζικές κινητοποιήσεις 28 και 29 Ιουνίου



Απορρίπτοντας την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και τασσόμενοι κατά του μνημονίου χιλιάδες «Αγανακτισμένοι» έδωσαν και πάλι το παρόν στο καθιερωμένο ραντεβού της στην Πλατεία Συντάγματος.
Μέσω ψηφίσματος μάλιστα που πραγματοποίησε η λαϊκή συνέλευση κάνουν έκκληση στους πολίτες να συμμετάσχουν στις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις της 28ης  και 29ης  Ιουνίου, ενώ ζητούν τη μαζική συμμετοχή για  την περικύκλωση της Βουλής την Τετάρτη, ημέρα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, με ταυτόχρονες συγκεντρώσεις σε
Ευαγγελισμό και Καλλιμάρμαρο.
Χαρακτηριστικά το ψήφισμα τους αναφέρει:
«Εδώ κι ένα μήνα, έχουμε κατακλύσει τις πλατείες όλης της χώρας διεκδικώντας να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας. Στις 28-29/6, ο αγώνας μας φτάνει σε σημείο καμπής. Η κυβέρνηση της μηδενικής κοινωνικής νομιμοποίησης επιχειρεί την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου. Αυτό το σχέδιο δεν πρέπει να περάσει. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τη λεηλασία του κοινωνικού πλούτου, δεν πρόκειται να ανεχτούμε την εξαθλίωση των πολλών για να την εξασφάλιση των κερδών των λίγων. Οι επικοινωνιακοί ελιγμοί, οι κάλπικοι ανασχηματισμοί και οι εκβιασμοί κυβέρνησης, ΔΝΤ, ΕΕ,  δεν μάς ξεγελάνε. Τώρα πια ξέρουμε ότι το δίλημμα δεν είναι Μνημόνια ή χρεοκοπία γιατί τα Μνημόνια οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στη χρεοκοπία της κοινωνίας».

stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...