sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Ένα «καυτό καλοκαίρι» για την… ολόγυμνη Monica Bellucci




Πιο «καυτή» από ποτέ εμφανίζεται η Monica Bellucci στην νέα της ταινία με τίτλο «Ένα καυτό καλοκαίρι», που παρουσιάστηκε στην Βενετία.

Τα 47 της χρόνια δεν έχουν αφήσει κανένα άσχημο σημάδι επάνω της αλλά αντίθετα την έχουν κάνει ακόμα καλύτερη. Το κορμί της είναι αψεγάδιαστο και σε τέλεια φόρμα ακόμα και μετά από δύο γέννες και φυσικά η ίδια δεν έχει κανένα κόμπλεξ να το δείξει... πετώντας τα ρούχα της. Το έκανε άλλωστε και κατά την
διάρκεια της εγκυμοσύνης της όπου φωτογραφήθηκε με φουσκωμένη την κοιλίτσα, όπως ακριβώς την γέννησε η δική της μανούλα!

Στην νέα της κινηματογραφική δουλειά με τίτλο Un été brûlant, του Philippe Garrel, η σταρ του κινηματογράφου ενσαρκώνει την σύντροφο του ζωγράφου, ο οποίος αποτελεί και το θέμα της ταινίας. Μία  σκηνή ήταν αρκετή για να ξεσηκώσει το κοινό, το οποίο έχει την ευκαιρία να την δει  για πρώτη φορά ολόγυμνη!

Στο συγκεκριμένο μέρος της ταινίας, η χυμώδης ηθοποιός εμφανίζεται χωρίς να φορά απολύτως τίποτα. Όπως δήλωσαν όσοι είδαν ήδη την ταινία, που κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στα τέλη Σεπτεμβρίου, κανείς δεν δίνει και ούτε θα έπρεπε να δώσει σημασία στο υποκριτικό ταλέντο της Ιταλίδας ντίβας.

stifora

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...