sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Μας κυβερνούν Εβραίοι και όχι Έλληνες. Το ΠΑΣΟΚ είναι έδώ, ενωμένο ΕΒΡΑΪΚO....


Εβραίος και ο Ηλίας Μόσιαλος ή όπως είναι το πραγματικό του όνομα Elia Mossia...



Όλα τα ωραία ξεκινούν από το αναπάντεχο… Από το αθώο και απρόσμενο…
Είπε ο Χατζάρας στην τηλεόραση ότι ο Μόσσιαλος είναι Εβραίος και άρχισαν οι εγκάθετοι, εβραιολάγνοι να τον λοιδορούν...

Για να δούμε όμως λέει αλήθεια;

Ξεθάρεψα και άρχισα να ψάχνω τις παρέες του…. ΠΡΩΤΟΝ, και κάτι ύποπτο και βρομώδες συμβαίνει. Οι 95 στις 100 συναναστροφές του είναι κατά Τελ-Αβίβ μεριά και Χάϊφα και Τζερούσαλεμ!!!! Sarah and Thomson and Foubister and Thomas and Morel and Chantal M. and Edwards and Berensen, and Gemmill and Marin and Brogen and Permanand and Govin and Baeten and Rita and Hervey and Tamara and Merkur and Sherry and Ladurner and Allin and …..and δεν συμμαζεύεται…. ΟΧΙ, τέτοιες παρέες με Δραμινούς και Τρικαλινούς μη Εβραίους δεν του χρειαζόταν να κάνει!!!….
ΔΕΥΤΕΡΟ και ύποπτο επίσης: Ο Μόσιαλος είναι στα «μέσα και στα έξω» του LSE (=London School of Economics and Political Science), του κορυφαίου ιδρύματος παραπαιδείας του Λονδίνου και σύμπασας της γηραιάς Ευρώπης, πασίγνωστου για τη χορήγηση πτυχίων και μεταπτυχίων ….δι’ αλληλογραφίας!!!! Επίσης υποπτεύομαι ότι μπορεί να είναι και υποκατάστημα της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, γιατί η υπερπαραγωγή τούβλων και ληστών, οι οποίοι με τεράστια ευκολία γίνονται υπουργοί και πρωθυπουργοί, είναι και αυτό ένα από τα περίεργα γνωρίσματά του.
ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝ: Αυτός ο Μόσιαλος ήταν αρχηγός των σοφών πιράνχας και σοφίζονταν το οτιδήποτε, για να διατηρούν τις ….υπερτιμολογήσεις φαρμάκων, υγειονομικού υλικού και εξοπλισμού, στις προμήθειες του αμαρτωλού υπουργείου του Λοβέρδου, ΕΚΤΟΣ και αν δεν πατούσαν ποτέ τα β—-πόδαρά τους στο υπουργείο της ντροπής, με τις ευλογίες του Ρακιντζή και της Τρόϊκα ( για Σαμπατακάκη και την εκθεσιακή καραμπίνα δε χρειάζεται να λέω). ΕΚΤΟΣ και αν διεξαγόταν κανένα ποδοσφαιρικό παίγνιο και πήγαιναν στη παράγκα για λόγους αναψυχής!!!…
Αφού πρίστηκαν οι οφθαλμοί μου στην ανάγνωση, τότε κατάλαβα, ότι η βαρβατίλα περί «ΜΟΣΙΑΛΟΣ» ήταν κατασκεύασμα και προϊόν άρρωστου ανεγκέφαλου κκαι κοριού πολυκρυπτόμενου. Τότε άρχησα να κόβω λίγο-λίγο τη σαβουροβαρβατίλα και έκανα ιντερνετική αναζήτηση, με γνώμωνα το ΠΕΡΙΕΡΓΟ διπλό ss στη λατινική απόδοση του ονόματος Mossialos, που ως γνωστό, δεν συντρέχει κανένας λόγος να πολλαπλασιάζουμε τα ψηφία, όταν έχουμε να κάνουμε με κύρια ονόματα και επίθετα. Ξέρουμε ότι η υποκατάσταση στο λατινικό αλφάβητο ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ. Επομένος, αφού δεν έχει ίχνος καλλιτεχνικής φλέβας, κάτι άλλο έπρεπε να συμβαίνει και ντρεπόταν για το επίθετό του το αρχώθεν.


Όταν κόβοντας αναζήτησα «Mossia», η γενναιόδωρη google μου χάρισε δύο διαφορετικές διευθύνσεις πώλησης βιβλίων του Elia Mossia, που ήταν βιβλία του ….Elias Mossialos. Έκανε λάθος το «ebay» και το «Price Minister»???? Τώρα πλάκα με κάνεις???…


Σε τελικό στάδιο της έρευνας για τον μικρό Ελίας από τη Δράμα και τα Τρίκαλα, άρχισα το μεταφραστικό παιγνίδι, που πολύ μου αρέσει. Με δεδομένο ότι ΜΟΣΙΑΛΟΣ με ένα «Σ» = MOSSIALOS = MOSSIA με δύο «SS», έπαιξα μετάφραση, πότε στα Εγγλέζικα και πότε στα Εβραϊκά με κάθε πιθανή διασταύρωση και το αποτέλεσμα είναι πάντα ίδιο: ΜΟΣΙΑΛΟΣ = MOSSIALOS = MOSSIA = ΜΩΫΣΗΣ.
Και τότε κατάλαβα, γιατί είχε τόση ευκολία ο Γκαγκάς να τον επιβάλει πρόεδρο επιτροπής …. "σοφών" για να μείνουν απείρακτα τα ιερά πιράνχας του υπουργείου υγείας και του Λοβέρδου.
Και τότε κατάλαβα, ότι στο εξής πρέπει να του αποδίδω και τον ανάλογο σεβασμό.
Γιατί είναι ένας Μωϋσής, έστω κι’ απ’ τη Δράμα κι’ απ’ τα Τρίκαλα και τα δυο στενά…
Με τον Σακαφλιά;;; Καμία σχέση….
Με την Ελλαδάρα μας;;;Καμία σχέση…

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

ΥΓ.Δ11. Μετά την αποκάλυψη για τον k. ΜΩΫΣΗ, το «Δελτίο των 11», έγινε την Τετάρτη μισή ώρα και την Πέμπτη διακόπηκε. Το ΚΙΣ έχει τα επιχειρήματά του.

deltio11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...