sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Με αποκλεισμό της Εφορίας απαντούν οι Ιδιωτικοί Υπάλληλοι στα χαράτσια

Με αποκλεισμό της Εφορίας απαντούν οι Ιδιωτικοί Υπάλληλοι στα χαράτσια

"Όχι" στα νέα χαράτσια λένε οι Ιδιωτικοί Υπάλληλοι απευθύνοντας ανοιχτό κάλεσμα σε εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους και κάθε πολίτη που επιθυμεί να αντισταθεί, να βρεθούν στις 11.00 το πρωί τις Τετάρτης 21 Σεπτεμβρίου, στην Α' ΔΟΥ Ηρακλείου, όπου θα πραγματοποιηθεί συμβολικός αποκλεισμός ως απάντηση στα νέα χαράτσια, καθώς και στις 19.00 το απόγευμα της ίδιας μέρας στην πανηρακλειώτικη λαϊκή συνέλευση που διοργανώνει το ΠΑΜΕ, ΠΑΣΕΒΕ, ΠΑΣΥ, ΜΑΣ και η ΟΓΕ, στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου υποστηρίζει την οργανωμένη λαϊκή ανυπακοή και τη μη πληρωμή των νέων "χαρατσιών" που επιβάλλονται από την κυβέρνηση στους ήδη επιβαρυμένους Έλληνες πολίτες, πολλοί από τους οποίους βρέθηκαν, από τη μια μέρα στην άλλη
χωρίς δουλειά ή είδαν το εισόδημά τους να συρρικνώνεται, αποδεχόμενοι μειώσεις μισθών.

"Είναι μεγάλο ψέμα ότι τα χρήματα αυτά θα πάνε σε μισθούς, συντάξεις και παροχές, όπως και τα προηγούμενα και τα άλλα πριν από αυτά.
Μην ξεχνάμε τα δισεκατομμύρια  που δόθηκαν στις τράπεζες, τα  εκατομμύρια επιδοτήσεις που δόθηκαν από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ- ΝΔ για να κλείνουν οι εργοδότες τις επιχειρήσεις και να τις μεταφέρουν στα βαλκάνια με μικρότερα κόστη, το αφορολόγητο πετρέλαιο για τους βιομήχανους και το 23% ΦΠΑ για τα τρόφιμα του λαού.  
Η Οργανωμένη επίθεση μπορεί να αποκρουστεί μόνο με οργανωμένη αντεπίθεση του λαού" - αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ένωσης.

Οργανωμένη άρνηση πληρωμής
Η Ε.Ι.Υ.Η. με απόφαση που πήρε το Δ. Σ., καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου, τις οικογένειες τους να μην πειθαρχήσουν στα νέα μέτρα. Να έρθουν στο σωματείο και να καταθέσουν σε φωτοτυπία  τα μπιλιετάκια από ην Εφορία και τη ΔΕΗ ώστε οργανωμένα να επιστραφούν από εκεί που ήρθαν.

cretalive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...