sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Τηλεφωνικός αριθμός για "κάρφωμα" φοροφυγαδων


Με ένα τηλεφώνημα στο 11012 ή με ένα e-mail στο fpccu@hellenicpolice.gr μπορεί ο κάθε πολίτης να καταγγείλει φορολογικές παραβάσεις, παράνομες ενέργειες κρατικών λειτουργών αλλά και υποθέσεις διαφθοράς στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Το 11012 είναι ο τηλεφωνικός αριθμός της νεοσύστατης Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία θα πραγματοποιεί άμεσους ελέγχους και θα συντάσσει δικογραφίες σε βάρος των φοροφυγάδων ή άλλων παρανομούντων.

Οπως επισημαίνουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ «οι έλεγχοι της Οικονομικής Αστυνομίας θα είναι στοχευμένοι. Δεν θα υπάρχουν τυχαίοι ή δειγματοληπτικοί έλεγχοι όπως πραγματοποιεί το ΣΔΟΕ ή άλλες οικονομικές υπηρεσίες. Θα πραγματοποιούνται έρευνες μετά από συγκεκριμένες καταγγελίες πολιτών ή και ύστερα από παραγγελίες δικαστικών αρχών. Πολλοί από τους παρανομούντες θα οδηγούνται στο Αυτόφωρο».

Επιπλέον στο e-mail ccu@cybercrimeunit.gov.gr θα συγκεντρώνονται καταγγελίες πολιτών για υποθέσεις απατών και παιδικής πορνογραφίας κι άλλων στο διαδίκτυο που θα χειρίζεται η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος .

Στη νεοσύστατη υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ θα υπηρετούν περίπου 200 αστυνομικοί, γενικών κι ειδικών καθηκόντων . 
 
flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...