sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΚΤΑΜΙΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ 4,2 ΔΙΣ: ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΜΟΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΕ Η ΕΚΤ ΚΑΙ ΤΟΚΟΥΣ 900 ΕΚ!!

 

ΠΟΙΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ;

Για Ελληνικό ομόλογο που κατέχει η ΕΚΤ πηγαίνουν τα 3,3 Δις, το οποίο όπως αποκαλύπτει η Le Monde ΔΕΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΘΗΚΕ! Πανηγυρίζουν όμως για το PSI το οποίο εξόντωσε μικροομολογιούχους, ασφαλιστικά ταμεία, ΝΠΔΔ όπως Νοσοκομεία, Πανεπιστήμια κλπ.

Τα υπόλοιπα 900 εκ. πηγαίνουν για αποπληρωμή …τόκων! Δηλαδή οι ξένοι δανειστές δεν χάνουν ούτε τους τόκους τους, ενώ οι Έλληνες έχασαν τις αποταμιεύσεις τους, τις ασφαλιστικές τους εισφορές, τα διαθέσιμα κοινωνικής πολιτικής.

Καταλάβατε τώρα πόσο αληθινοί βγαίνουμε για ότι γράφαμε τόσον καιρό; Όλοι δούλεψαν για να υποθηκεύσουν τον δημόσιο πλούτο, να εξασφαλίσουν τους κερδοσκόπους  δανειστές και όχι τους καθαρούς επενδυτές ή αποταμιευτές.

Ο κύριος Παπαδήμος λοιπόν, εξυπηρέτησε θαυμάσια αυτούς που τον εξέλεξαν για πρωθυπουργό. Οι επιπτώσεις ενδεχόμενης στάσης πληρωμών για τους κολοσσούς μειώνονται και τώρα το ΔΝΤ ακονίζει τα μαχαιροπήρουνα για το πλιάτσικο των εγγυήσεων που πρόθυμα τις προσέφεραν οι εντολοδόχοι του πολιτικού συστήματος με κορωνίδα την παρέα του Γιώργου Παπανδρέου.

Τη Δευτέρα, η Ελλάδα καλείται να αποπληρώσει τα 450 εκατομμύρια ευρώ ομολόγων που δεν εντάχθηκαν στην μεγάλη αναδιάρθρωση του χρέους της που έκανε το Μάρτιο. Επίσης, η Αθήνα πρέπει να αποπληρώσει 3,3 δισεκατομμύρια ευρώ έως τις 18 του μηνός στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

 

olympia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...