sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Π. Καμμένος: "Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της χώρας"

Στο λιμάνι του Ηρακλείου, στην πλατεία 18 Άγγλων, παρουσία πλήθους κόσμου η ανοιχτή ομιλία του Π. Καμμένου - Αφιέρωσε την ομιλία στην μητέρα των 9 παιδιών στο Ηράκλειο όπου η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα



Ανοιχτή ομιλία στο Ηράκλειο πραγματοποιεί αυτή την ωρα, ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος. Η ομιλία λαμβάνει χώρα στην πλατεία 18 Άγγλων απέναντι από τον Κούλε, αυτή την ώρα αν και ήταν προγραμματισμένη νωρίτερα.
Ο πρόεδρος των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" εμφανίστηκε έτοιμος, όπως είπε, να αναλάβει τη
διακυβέρνηση της χώρας ενώ τόνισε με νόημα ότι "τα πιστόλια κάτω από το τραπέζι και αυτά στον κρόταφο δεν θα μας πτοήσουν"


Η κινητοποίηση που υπάρχει είναι πάρα πολύ μεγάλη κι εέχει αποδώσει καρπούς, ενώ στο Ηράκλειο βρίσκονται υποστηρικτές του Πάνου Καμμένου απ’ όλη την Κρήτη. 


Αρκετά μεγάλη είναι η δυναμική που έχει αναπτύξει το κόμμα σε όλο το νησί, ενώ εντονότατη είναι η κινητικότητα του στη Μεσαρά, όπου το ρεύμα Καμμένου αυξάνεται συνεχώς. 
Ο κ. Καμμένος αφιέρωσε την αποψινή του ομιλία στην Χρυσή Λιανδράκη, τη μητέρα με τα 9 παιδιά όπου προχθες η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα για ανεξόφλητους λογαριασμούς, τονίζοντας ότι "Δεν θα κάμψουν το ηθικό μας, δεν θα μας νικήσουν"!

Ο πρόεδρος του κόμματος θ’ αναχωρήσει αμέσως μετά την ομιλία του εξαιτίας του ότι το πρόγραμμα του είναι ιδιαίτερα φορτωμένο.

1 σχόλιο:

  1. ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΡΕ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΚΑΜΜΕΝΕ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΜΜΕΝΕ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΡΕ ΛΕΦΤΑ! ΧΑΘΗΚΑΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΑΡΑΜΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΤΣΕΣ ΣΑΣ ΚΩΛΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...