sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Giorgo, Game is Over and Prison is Open

Ο ΓΑΠ, επειδή τον έκαναν(;) οι γονείς του πολιτικό με το ζόρι για να μην χαθεί η ράτσα Παπανδρέου, νομίζει ότι οι Έλληνες έχουν ακόμα αντοχές και όσοι (το 90% δηλ.) διαδηλώνουν είναι μια… μειοψηφία(!), ότι η Ευρώπη είναι δικό του μαγαζί και μπορεί να παίζει ακόμα.

Χθες η κορυφή της Ευρώπης του έδειξε ότι δεν γίνεσαι μεγάλος με παιχνιδάκια.

Η Merkel και όσοι την στηρίζουν(τεράστια οικονομικά συμφέροντα-τράπεζες, πολυεθνικές-) στην Γερμανία, έχει το δικό της σχέδιο γερμανοποίησης της Ευρώπης και ελέγχου του Νότου αυτής. Δεν θα κάθεται να ανέχεται τις τρίχες του ΓΑΠ και τα ψέματά του ότι είχε μιλήσει σε όλους για το δημοψήφισμα.

Το ίδιο και ο Sarkozy, οι τράπεζες της χώρας την οποία κυβερνά είναι εκτεθειμένες στα ελληνικά ομόλογα και η Γαλλία ίσως γίνει Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία κ.ά..

Κανένας Ευρωπαίος γενικά, και το έδειξαν, ηγέτης δεν θα κάθεται μετά την Σύνοδο του Οκτωβρίου να ανέχεται το παιχνίδι επιβίωσης του ΓΑΠ και των φίλων του (Soros π.χ.) που ποντάρουν στην καταστροφή της Ελλάδας (που όμως θα είναι, λόγω παγκοσμιοποίησης και ευρωζώνης, και της Ευρώπης).

Ο ΓΑΠ τελείωσε και δημοψήφισμα δεν γίνεται, γιατί πλέον διαφωνούν και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ (συνυπεύθυνοι για το χάλι του 2009-2011) και το «κίνημα» φυλλορροεί.

Ο παπανδρεϊσμός χάνεται και θέλει να ρίξει το βάρος στους Έλληνες και να εξαφανιστεί.

Μετά την ρετσινιά του τεμπέλη, του ανίκανου, του εκμεταλλευτή των Βορειοευρωπαίων να μας μείνει και η καταστροφή και διάλυση, με ό,τι αυτό θα φέρει, της Ευρώπης.

Ο Jeffrey, αρνείται να καταλάβει την πραγματικότητα, και επιμένει στο δημοψήφισμα, θέτοντάς το σε άτυπο «δημοψήφισμα» στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα!

Αποδέχθηκε, πρωτόγνωρο για πρωθυπουργό, ας πούμε, της Ελλάδας, τον ωμό εκβιασμό της Merkel, ναι στο δημοψήφισμα αλλά ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΕΓΩ (04/12/2011) και με ΟΠΟΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΘΕΛΩ ΕΓΩ.

Και αυτό δεν θα είναι ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην απόφαση της 26ης-27ης Οκτωβρίου για το «κούρεμα» (Νόμος 4000 και καταστροφή ΜΟΝΟ της Ελλάδας, χωρίς κίνδυνο για την Ευρώπη, για παραδειγματισμό άλλων γουρουνιών (pigs) και σκλαβιά τουλάχιστον 10-βάζουμε και τα 40 της 21ης Ιουλίου- χρόνια), αλλά ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο ευρώ(€), από το οποίο κανονικά δεν μπορούν να μας διώξουν και δεν το ήθελαν (πόσο πιο καθαρά να το πει η καγκελάριος;).

Ο ΓΑΠ έχει πάθει πανικό από τις διαδηλώσεις, γι’ αυτό και η καταστολή και η ύβρις για «φασίζουσες», ακραίες ομάδες αυταρχικών ανθρώπων, και δεν διανοείται μέλλον χωρίς «καρέκλα»!

Έφερε χάος, αλλά και μια ιστορική ευκαιρία, τελευταία, μιας που δεν βγάζει την βδομάδα που σχεδόν τελειώνει, να ακυρωθεί όποια προδοτική πράξη (και η αποδοχή του τελεσιγράφου χθες, 02/11/2011, στις Κάννες της Merkel και του Sarkozy) και να τελειώσουμε με την μεταπολίτευση.

Όποιος τον διαδεχθεί ας βάλει στο νου του ότι πια τελείωσαν τα ψέματα και τα ΘΑ… ΘΑ…!

Δεν θα πατήσει πάνω σε ΚΑΜΙΑ απόφαση και δράση του ΓΑΠ, αλλά θα χαράξει πολιτική σε όλα τα επίπεδα από την αρχή.

Πολιτική με βάση τις αρχές και τις αξίες που η Ελλάδα πέρασε στους λαούς, όχι στις ηγεσίες, της Ευρώπης και μετά της Δύσης.

Πολιτική για τους πολίτες και όχι για τους τραπεζίτες και τους χρυσοκάνθαρους και οικονομικούς βρικόλακες.

Η Ευρώπη ΔΕΝ υπάρχει χωρίς την Ελλάδα. Δεν μπορεί κανένας να παίζει ούτε με την 1η, ούτε με την 2η χωρίς συνέπειες.

Και αυτές θα τις πληρώσει ο ΓΑΠ και όχι οι Έλληνες, γιατί το 2009 έκανε προεκλογική εκστρατεία με ψευδείς υποσχέσεις, ενώ είχε προαποφασίσει το ξεπούλημά μας (πράγμα που το έπραττε και ως υπουργός ΠΑΣΟΚικων κυβερνήσεων).

Ο λαός είπε ΟΧΙ και σ’ αυτόν και στις προσβολές κάποιων ευρωπαϊκών ελίτ (όχι λαών, γιατί στην Γηραιά Ήπειρο η παραπληροφόρηση και η χειραγώγηση-ειδικά στην Γερμανία- περισσεύει).

Η Ιστορία τον απέβαλε ως απόβλητο. Η ώρα της χωματερής έφτασε!

Σοφία Τζάνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...