sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Νότης Μαριάς: Μόνη λύση η διαγραφή του χρέους



Νότης Μαριάς: Μόνη λύση η διαγραφή του χρέους
Επερχόμενα, νέα, αντιλαϊκά μέτρα "βλέπει" να έρχονται ο βουλευτής Ηρακλείου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς, που σε δήλωσή του προτάσσει ως μοναδική λύση τη διαγραφή του χρέους.

Η δήλωση του Ν.Μαριά:

«Την στιγμή που η τρικομματική συγκυβέρνηση  προετοιμάζει τη νέα αντικοινωνική της  επίθεση κατά του ελληνικού λαού με μέτρα τουλάχιστον 11,5 δις ευρώ για την  διετία 2013-2014,  το ΔΝΤ σε έκθεση του «για τη δημοσιονομική σταθερότητα»
 ζητά να ληφθούν και νέα αντιλαϊκά μέτρα μέσα στο 2012, ύψους  2 δις. ευρώ.

Όπως έχουν τονίσει οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ το Μνημόνιο έχει αποτύχει. Έχει οδηγήσει στην ανεργία πάνω από 1.200.000 συμπολίτες μας, χιλιάδες μαγαζιά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις στα λουκέτα, έχει στείλει στα
συσσίτια χιλιάδες  συμπατριώτες μας και πολλούς νέους επιστήμονες στην μετανάστευση.
Η μόνη λύση είναι η διαγραφή του επονείδιστου χρέους και η καταγγελία του Μνημονίου και των Δανειακών Συμβάσεων  προκειμένου να ξαναπάρουμε πίσω τη πατρίδα μας και να απαλλαγούμε από τους δανειστές και την ξένη εξάρτηση.
Όσο δεν γίνεται αυτό η Τρόικα θα ζητά και θα επιβάλλει όλο και περισσότερα δυσβάσταχτα μέτρα τα οποία οδηγούν στην εξαθλίωση το λαό μας και στη λεηλασία της δημόσιας περιουσίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...