sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Έμπηξε το μαχαίρι στην καρδιά του 46χρονος

Δεν άντεξε άλλο το βάρος της ζωής. Τα οικονομικά προβλήματα αποδείχτηκαν αβάσταχτα και η ευθύνη για τη φροντίδα των δύο ανήλικων κοριτσιών του μόνο με τη βοήθεια της 85χρονης μητέρας του (αφού ήταν σε διάσταση με τη γυναίκα του) αποδείχτηκαν πολύ για έναν 46χρονο Ηρακλειώτη με καταγωγή από το Μοχό. Χθες έδωσε τέλος στη ζωή του, με τον τραγικότερο δυνατό τρόπο: Καρφώνοντας, στην κυριολεξία, ένα μαχαίρι στην καρδιά του!
Το τραγικό περιστατικό, που συγκλόνισε ακόμη και τους άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι έσπευσαν στην οικία του 46χρονου και στο υπνοδωμάτιο όπου ο άτυχος άνδρας κείτονταν αρχικά ακόμα ζωντανός μέσα σε μια λίμνη αίματος, σημειώθηκε χθες κοντά στην πλατεία Σινάνη, στο Ηράκλειο. Αν και ήταν άμεση η επέμβαση του ΕΚΑΒ, ο Δ.Σ. είχε χάσει ήδη πολύ αίμα και ξεψύχησε λίγη ώρα αργότερα πάνω στο χειρουργικό τραπέζι του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Προειδοποίησε την κουνιάδα του

«Για μένα έχουν τελειώσει τα πάντα!». Με αυτά τα λόγια έκλεισε χθες γύρω στις 10:30 το πρωί την τηλεφωνική συνομιλία που είχε με την κουνιάδα του ο 46χρονος και πατέρας δύο μικρών κοριτσιών, ηλικίας 9 και 12 ετών, θέτοντας παράλληλα σε "συναγερμό" τους δικούς του ανθρώπους που βάλθηκαν από την πρώτη στιγμή να τον ψάξουν, βάζοντας στο μυαλό τους τον κίνδυνο «μην κάνει κάποια τρέλα».
Η απελπισία του ήταν μεγάλη και τα λόγια του που είχαν προηγηθεί και ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι «τα λεφτά μιας επιταγής είναι στο συρτάρι» έβαλαν σε υποψίες αμέσως την κουνιάδα του ότι κάτι κακό θα συμβεί. Η ίδια αμέσως επικοινώνησε με τον αδελφό της, ο οποίος γύρω στις 12 χθες το μεσημέρι έφτασε άρον-άρον στο σπίτι του 46χρονου. Άρχισε να φωνάζει, μα διαπίστωσε ότι η 85χρονη μητέρα του 46χρονου με την οποία διέμενε ο τελευταίος έχοντας μαζί του και τα δύο του παιδιά, δεν τον άκουγε. Τότε κοντοστάθηκε στις γρίλιες του παραθύρου του υπνοδωματίου του Δ.Σ. και διαπίστωσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Το δωμάτιο ήταν κλειδωμένο και δεν μπορούσε να πιστέψει τι έβλεπαν τα μάτια του. Ο 46χρονος κείτονταν ακόμα ζωντανός κι αιμόφυρτος στο πάτωμα και δίπλα του πεσμένο ήταν ένα μαχαίρι, το οποίο είχε καρφώσει αρκετή ώρα νωρίτερα στην καρδιά του.
Η μητέρα του δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό, επειδή βρισκόταν σε άλλο χώρο μέσα στο σπίτι. Επικράτησε πανικός, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
«Σκοτώστε με», ήταν οι πρώτες λέξεις που ψέλλισε από το στόμα του ο 46χρονος μπροστά στους άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ενώ ζήτησε νερό πριν επιβιβαστεί και μεταφερθεί με το ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου. Ο 46χρονος υποβλήθηκε αμέσως σε χειρουργική επέμβαση, όμως είχε χάσει ήδη πολύ αίμα και τελικά, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, έχασε τη μάχη για τη ζωή και κατέληξε πάνω στο χειρουργικό τραπέζι.

Μια ζωή περιπέτειες και ατυχίες...

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας στο παρελθόν ήταν καθηγητής Γερμανικών. Στην πορεία άνοιξε ταβέρνα, δεν πήγε όμως καλά κι έκλεισε, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα διατηρούσε μίνι-μάρκετ με την κουνιάδα του. Τα οικονομικά του τελευταία πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο, ενώ παράλληλα υπήρχαν και οικογενειακά προβλήματα καθώς βρισκόταν σε διάσταση με τη γυναίκα του και είχε τελικά υπό την επίβλεψή του τις δύο ανήλικες κόρες του, τις οποίες φρόντιζε και η μητέρα του.
Χθες ο κόμπος έφτασε στο χτένι για το 46χρονο, που αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του με ένα μαχαίρι, το οποίο έμπηξε στην καρδιά του... Την προανάκριση της υπόθεσης διερευνά το Α' Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου, το οποίο εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Όμως όλα, μέχρι τουλάχιστον την ώρα που έκλεινε η ύλη της "Ν.Κ.", παρέπεμπαν σε αυτοκτονία. 


neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...