sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Βαράει διάλυση η ΑΕΚ

Τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν εδώ και καιρό στην ΑΕΚ, αλλά κυρίως η αδυναμία της ΠΑΕ να βρει πόρους για να τα καλύψει, οδηγεί τους ποδοσφαιριστές της Ενωσης στην πόρτα της -μαζικής- εξόδου. Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, που γρίφο αποτελεί το τι θα έχει απομείνει στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, αφού οι παίκτες τρέχουν να προλάβουν να βρουν ομάδα!
Την Παρασκευή (20/1) ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Νέιθαν Μπερνς. Πριν από αυτό είχε προηγηθεί ο Σάββας Γκέντσογλου. Ποιοι θα είναι οι επόμενοι;
Ηδη, σύμφωνα με τη Sportday, ο Νίκος Καράμπελας έχει συμφωνήσει με τη
γερμανική Καρλσρούη και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του.
Στη Γερμανία, όμως, αναμένεται να πάρει μεταγραφή και ο Γρηγόρης Μάκος. Ο έλληνας αμυντικός μέσος φέρεται να βρίσκεται κοντά σε καλή ομάδα της Bundesliga και στην Ενωση θέλουν να τον παραχωρήσουν δανεικό με οψιόν αγοράς, στην προσπάθειά τους να πάρουν τουλάχιστον κάποια χρήματα.
Από τους υπόλοιπους, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ψάχνεται στην Αγγλία, όπου έχει αγωνιστεί αρκετά χρόνια, ενώ για ομάδα κοιτάει και ο Λεονάρντο, ο οποίος μάλιστα είχε δηλώσει και δημόσια τη δυσαρέσκειά του για τις οφειλές προς το πρόσωπό του.
Στην πόρτα της εξόδου είναι επίσης οι Παναγιώτης Λαγός, Στίβεν Μπέλεκ και Χουάν Κάλα.
Γίνεται βεβαίως αντιληπτό ότι η υπομονή των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ έχει τελειώσει και πλέον είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό το τι θα έχει απομείνει μέχρι το τέλος Ιανουαρίου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...