sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2011

Η ηθική και οι «πορνόγεροι»

thumb
Του Σταύρου Χριστακόπουλου
«Η ευσεβής Σουζάνα, σύζυγος του πλούσιου Ιωακείμ από τη Βαβυλώνα,  αφού έδιωξε τις υπηρέτριές της, έπαιρνε μόνη το λουτρό της, όταν δύο ηλικιωμένοι σάτυροι παρακολουθούσαν κρυφά τη σκηνή. Κατά την αναχώρησή της οι δύο πορνόγεροι την εκβίασαν ζητώντας της να συνευρεθεί μαζί τους, άλλως θα διέδιδαν ότι την είδαν να ερωτοτροπεί με άγνωστο νεαρό, ό,τι ατιμωτικότερο δηλαδή για την ενάρετη βιβλική μορφή».
Την ιστορία του πίνακα Susanna and the elders («Η Σουζάνα και οι πορνόγεροι» σε ελεύθερη απόδοση) του Πίτερ Πολ Ρούμπενς (1607-08), ο οποίος κοσμεί αυτό το κείμενο, αλιεύσαμε από το ιστολόγιο Χαρτογράφος. Η διήγηση συνεχίζεται ως εξής:
«Η έντιμη κοπέλα, όταν συνελήφθη, αρνήθηκε με κραυγές απόγνωσης και η υπόθεση κατέληξε στα δικαστήρια, όπου η “μοιχός” αντιμετώπισε τη βεβαία, όπως φαινόταν, ποινή του λιθοβολισμού. Τις

Μετά το σεξ...την ξυλοφόρτωσε!

Μετά το σεξ...την ξυλοφόρτωσε!

Συνελήφθη η 22χρονη ιερόδουλος και ο 41χρονος πελάτης, οι οποίοι αλληλομηνύθηκαν

Ένα ... χριστουγεννιάτικο "δώρο" στον εαυτό του έκανε ένας 41χρονος Ηρακλειώτης, ο οποίος, χθες, ανήμερα των Χριστουγέννων, ζήτησε τις ερωτικές "υπηρεσίες" μίας 22χρονης Νιγηριανής. Ωστόσο, η συνεύρεση εξελίχθηκε σε περιπέτεια, με τον 41χρονο αλλά και την 22χρονη να καταλήγουν... στο τμήμα!

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 41χρονος συνευρέθηκε ερωτικά με την 22χρονη έναντι του ποσού των 40 ευρώ. Σύμφωνα με την κοπέλα - η οποία σημειωτέον εκδίδεται επ'αμοιβή χωρίς την απαραίτητη άδεια - ο 41χρονος της

Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2011

Το κοριτσάκι με τα σπίρτα και τ' αγοράκι με τα μαχαίρια .

Το ευρωπαϊκό παραμύθι, το δυτικό παραμύθι, το ελεήμον κοινωνικό κράτος, που αποτέλειωσε αγώνες και δικαιώματα δεκαετιών ως καπιταλιστικό άλλοθι, έλαβε τέλος. 
Οδυνηρό και δυσβάσταχτο για τους λαούς του κόσμου τούτου τέλος.
Μπήκαν στις πόλεις των ανθρώπων οι οχτροί, οι ίδιοι κι απαράλλαχτοι οχτροί, που αυγάτισαν τα κέρδη τους πουλώντας παιδικές ιστορίες τύψεων με υπόβαθρο καλβινιστικής ηθικής (ο Σκρουτζ μόλις λίγο πριν πεθάνει πάμπλουτος πετάει λίγο φαΐ κι ένα νόμισμα στη φτωχολογιά...) και ξεκαθαρίζουν το τοπίο. Με αφόρητο κυνισμό, μόλις στη δεύτερη δεκαετία του 21ου αιώνα, απαιτούν «να ζουν οι λαοί με όσα και όπως μπορούν». Δηλαδή με τα περισσευάμενα από την καθημερινή, τη θεσμοθετημένη ληστεία του μόχθου και των ιδεών τους. Το κεφάλαιο ντύνει, στολίζει και νοικοκυρεύει τα παραμύθια του με λαμπρές και άρτια συσκευασμένες περιστασιακές ιδεολογικές φόρμες, χολιγουντιανές ταινίες, υπερπαραγωγές μιας εξοντωτικής εμμονής στα τραύματα κερδών της αστικής τάξης.
Το κοριτσάκι με τα σπίρτα έγινε αγοράκι στα δώδεκα και τα δεκατρία του, παιδί μιας σαπισμένης εικονογράφησης προεφηβίας, που βγάζει μαχαίρι και το μπήγει στο λαιμό του

Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011

«Ανίδεοι οι πολιτικοί για την κατάσταση στη χώρα»

Απέναντι στους πολιτικούς και το έργο τους ,τάχθηκε  ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, κύριος Γιάννος Γραμματίδης, στο απολογισμό του τριημέρου συνεδρίου του Επιμελητηρίου.


Σύμφωνα με τον  ίδιο, «οι πολιτικοί μας δεν πρόκειται να καταλάβουν την κατάσταση στην

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011

Τα πρατήρια με νοθευμένα καύσιμα

Πάνω από 200 είναι, κάπου θα βρείτε κάποιο γνωστό σας

Τα πρατήρια με νοθευμένα καύσιμα
219 πρατήρια καυσίμων που νόθευαν τα καύσιμα τους πιάστηκαν από τους ελέγχους του υπουργείου Περιβάλλοντος. Η λίστα των πρατηρίων που πουλάνε τα πανάκριβα πια καύσιμα,  επικίνδυνα νοθευμένα αναρτήθηκε στο σάιτ του υπουργείου ενώ επιβλήθηκαν πρόστιμα που φτάνουν ακόμη και τα 500 χιλιάδες ευρώ. Το ζήτημα βέβαια είναι αν και πόσα από αυτά καταβάλλονται. Τουλάχιστον να

Αστυνομικός δήλωνε πατέρας...19 παιδιών για τα επιδόματα !

Έχει εισπράξει ως τώρα 155 χιλιάδες ευρώ με παιδιά από…το ίντερνετ
Πρώην αστυνομικό που δήλωνε πατέρας 19 (!) παιδιών συνέλαβε χθες η αστυνομία, την ώρα που πήγαινε να εισπράξει τα επιδόματα.

Ο 54χρονος αστυνομικός που ως το 2001 υπηρετούσε στο Α.Τ Ομονοίας, έχει εισπράξει ως τώρα 155 χιλιάδες ευρώ ως πολύτεκνος και ίσως κατέχων το ρεκόρ της πολυτεκνίας στη χώρα μας.

Στο σπίτι του στα Πατήσια βρέθηκαν Πατήσια βρέθηκαν 60 πλαστές σφραγίδες με τις οποίες

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

Αλβανική & Σκοπιανή ντομάτα "τρώει" την Κρητική παραγωγή

Ντομάτες από τα Βαλκάνια κατακλύζουν τις αγορές Αθήνας και Θεσσαλονίκης καταβραθρώνοντας την τιμή της ντόπιας ΚρητικήςΣε απόγνωση είναι οι παραγωγοί κηπευτικών στη Μεσαρά και την Ιεράπετρα που βλέπουν τα προϊόντα τους να απαξιώνονται. Αιτία οι ντομάτες Αλβανίας και Σκοπίων που έρχονται στην Ελλάδα, βαπτίζονται ελληνικές και διατίθενται στις αγορές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Μιλώντας για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί εξαιτίας της ντομάτας από Αλβανία και Σκόπια που έχει κατακλύσει τις αγορές της πρωτεύουσας και της συμπρωτεύουσας, ο πρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου Τυμπακίου Γ.Ντισπυράκης, εξηγεί ότι οι Βαλκάνιοι παραγωγοί με χαμηλό κόστος, που δεν

“Γιοκ” στην ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. - Για ασιάτες έκανε λόγο ο Σαρκοζί

Με τις εκλογές κοντά ο Ν. Σαρκοζί θέλει να τονώσει το προφίλ του και έτσι δεν ξέχασε την ανοιχτή κόντρα με την Τουρκία,έτσι σε συνέντευξή του στη Le Monde προειδοποιεί ότι η στάση της Γαλλίας σχετικά με την προοπτική ένταξης της Τουρκίας δεν έχει αλλάξει κι ας θέλουν κάποιες χώρες της Ένωσης να ... κάνουν τα γλυκά μάτια στην τεράστια τουρκική αγορά.
Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Γάλοος πρόεδρος μίλησε για ασιατική χώρα λέγοντας ότι πρέπει πρώτα να μπουν χώρες όπως η Κροατία και η Σερβία και μετά... βλέπουμε
“Πρέπει πρώτα να ενοποιηθεί η ευρωπαϊκή οικογένεια και μετά να τεθεί το ερώτημα γι' αυτούς που

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011

Φονική επιμήκυνση μορίου

Με τη ζωή του πλήρωσε ένας 22χρονός το πάθος του να επιμηκύνει το μόριό του. Ένα φονικό κοκτέιλ σιλικόνης του δημιούργησε επιπλοκές με αποτέλεσμα να πεθάνει από θρομβώσεις στον πνεύμονα
 Φονική επιμήκυνση μορίου
Επιμήκυνση όχι χρέους... αλλά μορίου ήθελε να κάνει ένας 22χρονος από το Νιου Τζέρσεϊ  ο οποίος όμως βρήκε τραγικό θάνατο μετά από επιπλοκές στην υγεία ύστερα από χορήγηση ένεσης σιλικόνης!
Υπεύθυνη του θανάσιμου κοκτέιλ ήταν η 34χρονη Kasia Rivera, η οποία εμφανιζόταν στους ασθενείς σαν γιατρός.
Οι τοξικολογικές εξετάσεις μετά την νεκροψία έδειξαν ότι οι θρόμβοι στους πνεύμονες, αιτία που έχασε τη ζωή

Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2011

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ vs ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ σε live streaming!!!


Παρακολουθήστε ΔΩΡΕΑΝ από τον υπολογιστή σας το  "el clasico"  !!! Ωρα έναρξης 23:00 (GR)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ (10/12/2012)

Για σήμερα έχουμε μελετήσει  6 αγώνες με καλές αποδόσεις και τις μοιραζόμαστε μαζί σας. Καλά κέρδη!!!

Η «ΕΟΚ των λαών»... επανιδρύεται! :Γράφει ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ


Το 1981 όταν η ελληνική πλουτοκρατία υλοποιούσε τη στρατηγική της επιλογή για είσοδο της Ελλάδας στην «Αγία Οικογένεια» των Βρυξελλών, εκείνοι μιλούσαν για την «ΕΟΚ των λαών» και την «Ευρώπη των εργαζομένων»... Το ΚΚΕ και οι κομμουνιστές τότε - όπως πάντα... άλλωστε - δεν ήταν παρά «δογματικοί» και «κολλημένοι», που μιλούσαν για την «ΕΟΚ των μονοπωλίων».

* Δεν μπορούσαν - το ΚΚΕ και οι κομμουνιστές - να αντιληφθούν αυτά που αντιλαμβανόταν η... «ανανεωτική Αριστερά»: Οτι, δηλαδή, η ΕΟΚ των πολυεθνικών, η οικοδομημένη πάνω στο καθεστώς της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης και της ανισομετρίας, αυτός ο ιμπεριαλιστικός οργανισμός, το

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011

Ο συγκλονιστικός γκέι Jonah Mowry

thumb
Ο μικρός Jonah Mowry είναι μολις 13 χρονών και ουσιαστικά δεν διαφέρει καθόλου από όλα τα υπόλοιπα παιδάκια της ηλικίας του. Το μόνο που διαφέρει είναι οι.. σεξουαλικές του προτιμήσεις. Εξαιτίας αυτών γίνεται στόχος από τους συμμαθητές του ενώ καθημερινά δέχεται τόσο έντονη ψυχολογική βία...
Δεν είχε βρει το κουράγιο να το πει ούτε στην οικογενειά του...
Ο ίδιος παραδέχεται πως πολλές φορές σκέφτηκε την αυτοκτονία και έτσι αποφάσισε να φτιάξει αυτό το βίντεο ώστε να μπορέσει να "πει" με τον τρόπο αυτό όλα όσα δεν τολμούσε να πει.
Τώρα πια, όπως λέει, νιώθει καλά με τον εαυτό του, είναι πιο δυνατός κάθε μέρα και πλεον έχει γίνει αποδεκτός γιαυτό που είναι. Δείτε το βίντεο:

Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2011

Οι απατεώνες δίνουν το 52% του προϋπολογισμού στους τοκογλύφους και μας μιλάνε για συντάξεις και μισθούς!!!


Το 1932, όταν η Ελλάδα κήρυξε και επισήμως «χρεοστάσιο»… (σ.σ. χρεοκοπία, δηλαδή…) τα πράγματα είχαν φτάσει στο σημείο που το 43% του προϋπολογισμού πήγαινε σε τόκους και χρεολύσια. Αυτό ήταν και το καθοριστικό στοιχείο για την κήρυξη του «χρεοστασίου».
Με τους τόκους και τα χρεολύσια να έχουν φτάσει τότε σε δυσθεώρητα ύψη, η χώρα ήταν αδύνατον πλέον να αντεπεξέλθει σε ένα τέτοιο αβάσταχτο φορτίο.
Η χρεοκοπία ήταν, πλέον, γεγονός.
Μια χρεοκοπία που η πλουτοκρατία φρόντισε, φυσικά, τα βάρη της να τα φορτωθεί ο καθημαγμένος λαός. Και το φρόντισε διά των κομμάτων της, του Κόμματος των

Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2011

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, 9:30 το πρωί, όλοι έξω από το ΣτΕ (Πανεπιστημίου 47)

Αυτή την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου εκδικάζεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας η προσφυγή του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας κατά του χαρατσιού ακινήτων στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Γιʼ αυτό θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση από τις 9:30 το πρωί, έξω από το ΣτΕ (Πανεπιστημίου 47) από φορείς και κινήσεις πολιτών και γειτονιών που αγωνίζονται ενάντια στο αντικοινωνικό και αντισυνταγματικό χαράτσι.
Να μην λείψει κανείς και καμία.
Το θέμα μας...καίει όλους.

Διαδώστε το κάλεσμα!

Ο αρχιμαλάκας ξαναχτυπά

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...