sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Μετά το σεξ...την ξυλοφόρτωσε!

Μετά το σεξ...την ξυλοφόρτωσε!

Συνελήφθη η 22χρονη ιερόδουλος και ο 41χρονος πελάτης, οι οποίοι αλληλομηνύθηκαν

Ένα ... χριστουγεννιάτικο "δώρο" στον εαυτό του έκανε ένας 41χρονος Ηρακλειώτης, ο οποίος, χθες, ανήμερα των Χριστουγέννων, ζήτησε τις ερωτικές "υπηρεσίες" μίας 22χρονης Νιγηριανής. Ωστόσο, η συνεύρεση εξελίχθηκε σε περιπέτεια, με τον 41χρονο αλλά και την 22χρονη να καταλήγουν... στο τμήμα!

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 41χρονος συνευρέθηκε ερωτικά με την 22χρονη έναντι του ποσού των 40 ευρώ. Σύμφωνα με την κοπέλα - η οποία σημειωτέον εκδίδεται επ'αμοιβή χωρίς την απαραίτητη άδεια - ο 41χρονος της
έκλεψε το κινητό τηλέφωνο, κάτι που εκείνη αντιλήφθηκε. Η συσκευή βρέθηκε στην κατοχή του άνδρα και επιστράφηκε στην κοπέλα.

41χρονος και 22χρονη, ωστόσο, αλληλομηνύθηκαν, καθώς από τη μία ο 41χρονος κατήγγειλε κλοπή 500 ευρώ σε βάρος του από την 22χρονη, ενώ η κοπέλα τον κατήγγειλε για σωματική βία με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της.

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΛΑ ΤΣΗ ΚΑΜΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΕΣ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ ΟΛΕΣ ΜΟΝΟ ΓΑΜΗΣΙΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΓΑΜΟ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΩ ΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕΣ ΓΑΜΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΩΛΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...