sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ


Εκκενώθηκε απόψε από την αστυνομία ο Πύργος του Άιφελ μετά από προειδοποίηση των υπηρεσιών πληροφοριών για απειλή για επικείμενη βομβιστική επίθεση, σύμφωνα με την αστυνομία στη γαλλική πρωτεύουσα.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, εταιρία που έχει την ευθύνη για τη λειτουργία του Πύργου του Άιφελ έλαβε κλήση περίπου στις 18.40 (τοπική ώρα), η οποία έγινε από κάποιον τηλεφωνικό θάλαμο.

Είναι η δεύτερη εκκένωση που πραγματοποιεί η γαλλική αστυνομία, αφού χθες οι αρχές απέκλεισαν τον Saint-Lazare, τον δεύτερο μεγαλύτερο σταθμό του Παρισιού έπειτα από τηλεφώνημα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού.

Αν και αποδείχθηκε ότι τελικά ήταν φάρσα, οι γαλλικές αρχές ελέγχουν προσεκτικά κάθε απειλή μιας και μόλις πριν μια βδομάδα η γαλλική πρωτεύουσα βρισκόταν σε κατάσταση συναγερμού για το ενδεχόμενο τρομοκρατικού χτυπήματος, αφού έγκυρες πληροφορίες ήθελαν γυναίκα καμικάζι να πραγματοποιεί επίθεση αυτοκτονίας σε σταθμό του μετρό.

Ο σημερινός συναγερμός σήμανε λίγες μέρες μετά τη δήλωση του Γάλλου υπουργού Εσωτερικών, Μπρις Ορτεφέ, ότι είναι πραγματικός ο κίνδυνος για τρομοκρατική ενέργεια, λαμβανομένων υπόψη και των πληροφοριών που έχουν οι αρμόδιες υπηρεσίες ασφαλείας.

«Δεν έχω πρόθεση να ανησυχήσω τους πολίτες, αλλά έχουμε σοβαρές ενδείξεις, από αξιόπιστες πληροφορίες, που αναφέρονται σε σημαντικό κίνδυνο για απόπειρα τρομοκρατικής ενέργειας», δήλωσε ο διευθυντής της αστυνομίας, Φρεντερίκ Πεσενάρ.πηγή:ΣΤΗ ΦΟΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...